top of page
Masterclass en trainingen.jpg

Vragen of meer informatie?

Ik sta altijd open voor een (online) kopje koffie! Dus heb jij behoefte om te sparren over de generaties binnen jouw team of organisatie? Neem gerust direct contact met mij op. Of laat je gegevens achter, dan neem ik met jou contact op!

+31-6-24778609

  • Instagram
  • LinkedIn
EB-Fotografie fotoshoot netwerkwandeling 12-09-2023 07 beetje geretoucheerd.jpg
Geertje Peneder.jpg

Ik zeg wel eens, ‘gooi er een kwartje in en…’

Hi, mijn naam is Geertje Peneder van het Generatie-perspectief

Als bevlogen pragmaat en afgestudeerd arbeids- & organisatie psycholoog, heb ik een passie voor generaties op de werkvloer. Ik ben gefascineerd door de kracht en talenten van de verschillende generaties.

Door generaties te begrijpen en te verbinden komt iedereen beter tot z’n recht. Mensen, jong en oud, voelen zich meer thuis, gezien en gehoord. Dat draagt bij aan betere oplossingen voor complexe vraagstukken en betere organisatie resultaten. Het gaat niet alleen om een inspirerend verhaal, maar ook inzicht, hands-on tips, modellen en advies. Meer inclusiviteit binnen toekomstbestendige organisaties, daar gaat het echt om!”.

 

Jarenlange ervaring heeft mij gebracht bij vandaag. Tijd om de vergaarde kennis van de afgelopen jaren vast te leggen en te delen. Daarom heb ik Het Generatie Perspectief ontwikkeld! Haal er je voordeel uit, neem contact op of plan een afspraak in als je meer wil weten!

bottom of page